Bilverkstan i Röbäck – Vi finns tillhands när ni behöver hjälp med bilservice

Befinner du dig i Umeå och söker efter en erfaren och välutrustad bilverkstad som kan ta sig an en bilservice med effektivitet och prisvärdhet? Kom då till vår bilverkstad.

Vi utför bilservice samt felsökning på de flesta bilmärken samt erbjuder samma garantier för din bil som på en märkesverkstad. Självklart använder vi originalbildelar för att just din bil skall fungera så bra som möjligt.

  • Bilverkstan i Röbäck ABär en Meca Car Service bilverkstad.
  • Vi är en kontrollerad bilverkstad i Umeå som utför bilservice, bilreparationer, service, felsökning.

Med bilservice hos en bilverkstad vid jämna mellanrum minimerar man risken för allvarliga skador på bilen och kan hålla den i gott skick längre. Vid uppenbara fel på bilen är det viktigt att lämna in för bilservice på bilverkstad direkt då risken annars är att den lilla skadan som fanns från början i sin tur påverkar andra delar av bilen negativt.

Serva bilen nu

Boka din Meca Assistansservice hos oss. Vi servar bilen - alla välkända bilmärken.

Att byta en reservdel eller serva bilen samtidigt som att förstå vad som gäller för just din bil kräver utbildning, mer utbildning och ännu mer utbildning. Vi som MECA-mekaniker på Z-verkstan arbetar med alla märken och modeller, vilket ger oss erfarenhetsbaserad kunskap utöver den kunskap vi har fått vi genom MECAs teknikerskola som har utbildat oss i bilens system, mekaniska såväl som elektroniska. 

Boka din service nu