Bilverkstan i Röbäck AB, när du behöver hjälp av en bilverkstad-

Besök vår bilverkstad i Umeå, Röbäck. Vår personal ger dig personlig service och god hjälp.

Bilverkstan i Röbäck AB, din MECA-bilverkstad i Umeå.

Befinner du dig i Umeå och söker efter en erfaren och välutrustad bilverkstad som kan ta sig an stora som små problem som bilreparationer och bilservice med effektivitet och prisvärdhet? Kom då till vår bilverkstad.

  • Vi utför bilservice samt felsökning på de flesta bilmärken.
  • Bilverkstan i Röbäck ABär en Meca Car Service bilverkstad.
  • Vi är en kontrollerad bilverkstad i Umeå som utförbilreparationer, bilservice, service, felsökning.

Med bilservice hos en bilverkstad vid jämna mellanrum minimerar man risken för allvarliga skador på bilen och kan hålla den i gott skick längre. Vid uppenbara fel på bilen är det viktigt att lämna in den på bilverkstad för bilreparation direkt då risken annars är att den lilla skadan som fanns från början i sin tur påverkar andra delar av bilen negativt. Vi erbjuder samma garantier för din bil som på en märkesbilverkstad. Självklart använder vi originalbildelar för att just din bil skall fungera så bra som möjligt.

Välkommen till vår bilverkstad i Umeå – Bilverkstan i Röbäck AB

Serva bilen nu

Boka din Meca Assistansservice hos oss. Vi servar bilen - alla välkända bilmärken.

Att byta en reservdel eller serva bilen samtidigt som att förstå vad som gäller för just din bil kräver utbildning, mer utbildning och ännu mer utbildning. Vi som MECA-mekaniker på Z-verkstan arbetar med alla märken och modeller, vilket ger oss erfarenhetsbaserad kunskap utöver den kunskap vi har fått vi genom MECAs teknikerskola som har utbildat oss i bilens system, mekaniska såväl som elektroniska. 

Boka din service nu